Modell fotózás árak

Az emberi test ábrázolása az ókortól napjainkig foglalkoztatta az alkotó művészeket.
A fotográfia nyelvén az akt nem azonos a pornográfiával, nem célja a leplezetlen, vulgáris szex, szexualitás bemutatása.
Tapasztalataim alapján tudom, nincs tökéletes alkatú modell, ám fotósként némi tehetséggel, rutinnal, a fények és árnyékok játékával, az izgalmas részleteket kiemelhetjük, jó ízléssel felmutathatjuk mindazt a szépséget, amit a ruha rejt.

modell-fotozas-arak-szeged

Empátiával, formaérzékenységgel finom, erotikus felvételeket is készíthetünk.
Kamaszkorom óta főként embereket fotografálok, a 70´-es évek közepétől többször volt szerencsém Párizsban, az EURÓPAI KULTÚRA fővárosában hosszabb időt fotó tanulással, „sameszkedéssel” tölteni.
Mestereimtől a szépség dicséretét tanultam. (Jung Zseni, Baricz Kati, Eifert János, Dozvald János, Wágner Ferenc, (ceglédi) Tóth István, Tóth József (Füles),David Hamilton, Helmuth Newton, Yusuf Karsh…)
Jó pap holtig tanul, minden áldott nap, ma is tapasztalok valami szépet, újat!
Sok helyes leány és fiú rohangál a világban, kevés lesz közülük profi modell, ám néhány jó kép nagymama korodban is megdobogtatja majd a szíved. (Különösen, ha nem egy amortizálódott, tönkrement merevlemezen lóg virtuálisan, hanem egy szép albumba fűzve…)
Ha legjobb akarsz lenni e téren, ha komolyan gondolod, bízz meg a fotósodban, sminkesedben, légy kreatív és határozott!
Ha nincs egy jó portfóliód, talán nem is tudják, hogy a világon vagy!
Készülő új weboldalunkon online modellügynökséget indítunk a hozzánk jövők számára ingyenes bemutatkozási lehetőséggel. Ide már az alap portfólióval be lehet kerülni.
Természetesen segítünk saját weboldalad kialakításában.
Grafikai, nyomdai hátterünkkel vállaljuk névjegykártyád, szettkártyád tervezését, nyomását.

A stúdiónk technikájának fejlődésével lehetővé vált víz alatti képek készítése. Kialakítottunk egy olyan módszert, amivel víz alatt csodálatos portré-, zsáner-, divatfotókat tudunk készíteni. Hazánkban kevesen művelik ezt a műfajt, ha úgy érzed, hogy egy rendkívüli, gyönyörű fotósorozatot szeretnél magadról víz alatt, feltétlenül keress meg!

 

Modell, Családi fotózás csomag:

A modell fotózás csomagok képeiből fotókönyvet A/4-es, A/3-as falinaptárakat készítünk, posztert, valamint gyönyörű, időtálló vászonképeket vakrámára feszítve.

Exkluzív csomag

Szegeden, szállodai luxus körülmények között, több óra időtartamban, kitelepült glamour studióval, sminkessel, fodrásszal, egy igazán felejthetetlen képanyag készül.
Kérjen árajánlatot!
Erotikus és akt fotók rendkívüli gondosságot igényelnek a fényképezés és főként az utómunka során. Ezért a „Profi megoldások” árai érvényesek.

Profi megoldások

Lelkes amatőrökre az élet minden területén nagy szükség van, időnként messze a profik felett teljesítenek. Ám a profi egyszerűen tudja, mit akar és meg is valósítja! Fodrász, sminkes, műkörmös, zenész, táncos, szépségiparban, szórakoztatásban dolgozók a saját webes megjelenésükhöz, országos, nemzetközi versenyekhez, pályázatokhoz szükséges modellfotó, modellportfólió, portré képeiket, videó spotjaikat elkészítjük. A megrendelő igényei szerint alakítjuk, korrigáljuk, hogy visszajöjjön a befektetett összeg!

Profi erotikus és akt fotózás árak 3000.-Ft /kép

Minden ajánlat érvényes AJÁNDÉK UTALVÁNNYAL is!

Lehetőségünk van a modellek számára ruhák kölcsönzésére, ezt előre meg kell szerveznünk. Exkluzív helyszínek is rendelkezésünkre állnak Szegeden és környékén.
Minden technikai szempontból helyes nyers képet alap korrekció után webes felbontásban vízjellel elküldök kiválasztásra.
A felvételek során segítek a modellnek a lehető legjobb, legelőnyösebb képek elkészítésében, önbizalom hiányosok ne kíméljenek! SEGÍTEK!
Nem kenyerem a tömeggyártás, igyekszem kellemes, baráti légkört teremteni, ahol minden a színvonalas alkotást szolgálja…

A képekről fotókönyv, naptár, illetve albumok, szóló fotók, fotópapírra, vászonra, akár poszter méretben készülhetnek, megegyezés szerint.
Demó példányok a stúdióban megtekinthetők.